domenica 30 giugno 2013

Radiatori nesilda

ForumsPilsetaCIk silti ir Jusu radiatori - Ventas Balss. TVNET: Auto: Diskusijas: Tehniskas problemas: pecka. Ka pareizi izveleties radiatorus.


A4 pecka nesilda - Specialistu sadala - AUDI-Style. lv forums. Augusts - Saulkrasti.


Tieљam ari Embutas 55 ir knapi silti radiatori, auksti! musejie radiatori nesilda jau vairakas dienas, bet rekins jau vienalga pienaks un bus. Page 1 of 2 - A4 pecka nesilda - posted in Specialistu sadala: ir sekojoљa problema ar a4 1.9TDi 1997. gada, un parasti a4 radiatori aizdirљas. Durvis, veiktas izmainas apkures sistema, piemeram, uzstaditi regula - tori kapnu telpas, lai radiatori nesilda ar pilnu jaudu. Tadejadi bernudarza vismaz par 25%.


Maja ir problemas ar siltumu - Darisim KOPA!


Kas varetu but pa problemu,(audi 80 1,8 benzins )ka pecka isti nesilda, silda, љkidruma vieta izmanto udeni un tad nav ko brinities, ka radiatori aizaug. crest. Daћkart majokli radiatori nesilda, un tam ir savi iemesli. Ja udens temperatura pazeminas par desmit gradiem, tad radiators dod par 15—18% mazak siltuma.


IAuto. lv Forums - Ellas radiatori vai kas cits


Gazes katls nesilda - BUV. LV. JOK Auto rezerves dalas - auto optika, auto radiatori, auto spoguli. JOK Auto rezerves dalas - auto optika, auto radiatori, auto spoguli, auto virsbuves dalas.

Kaiminiene no blakusbalkona sudzas, ka radiatori nesilda, kad tos. Prioritate – eku siltinaљana - Valka - nra. lv.


Stikla radiatori un dvielu ћavetaji - kaminkrasnis, kamini - SolnerS.


Jautajumi paљvaldibai - Parvalde - Ventspils. lv


30.11.2010 Jateic gan, ka siltummezglu darbibas princips daudziem nav saprotams, – daћkart iedzivotaji sudzas, ka radiatori nesilda, bet neievero apstakli. Gazes katls nesilda THERMODUL ir unikala apkures sitema, radita 1990.gada Italija un ieguvusi Apkures sistemas, Gridlists apkures sistema, Radiatori. ЉIs starojums nesilda gaisu bet stariem cela esoљas konstrukcijas vai priekљmetus kuri Stikla radiatori un dvielu ћavetaji - GR apsildes paneli - siltas gridas.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.